• darkblurbg

Algemene informatie

Bij ons kunt u terecht voor pvc vloeren voor huishoudelijk gebruik. Wij hebben producten die te leggen zijn in het hele huis. Voor bijna elk budget is wel een oplossing te vinden.

Voordelen pvc vloeren algemeen

Kan tegen een stootje

Pvc is een kunststof die robuust en toch relatief flexibel is. Het is niet zo hard als steen, maar ook niet zo zacht als rubber. Pvc is erg geschikt als vloer omdat het in meer of mindere mate tegen krassen en stoten kan.

Eventuele schade is zo verholpen

Het kan natuurlijk gebeuren dat er bijvoorbeeld iets scherps op de vloer valt. Wanneer een strook of tegel beschadigd is, kan hij gemakkelijk vervangen worden. De reparatie snel geregeld en is achteraf niet te zien.

Duurzaam en vakkundig gelegd

Uiteraard is het van belang dat uw woonvloeren goed gelegd zijn. Ons ervaren team kan dit als geen ander en draagt zo bij aan een vloer die lang meegaat.

Stijlvol en bijpassende designs

U kunt met de aangeboden designs precies de sfeer creëren die u wilt. Zo kunt u bij ons slaapkamervloeren vinden, maar ook woonkamer- en keukenvloeren. Wij bieden vloeren aan in allerlei kleuren en vormen.

Combinatie met vloerverwarming

Alle vloeren die wij aanbieden, werken goed samen met vloerverwarming. Dit komt doordat pvc goed warmte geleid. Daarnaast voelt pvc ook nog eens altijd lekker warm aan!

Geluiddempend

In huis is het belangrijk dat er geen lawaai is en dat er rust gevonden kan worden wanneer daar behoefte aan is. Onze vloeren zorgen ervoor dat geluiden minder weerkaatsen en deels worden opgenomen in de vloer zelf.

Hygiënisch

Pvc is erg schoon van zichzelf omdat het lange na niet zoveel vuil en vocht optrekt als andere vloerproducten zoals beton, hout of tapijt. Daarnaast is de vloer ook nog eens gemakkelijk schoon te maken en houden.

Producten

PVC Laminaat

De pvc laminaat producten lijken op planken of stroken van hout. De kleuren lopen uiteen van wit tot zwart. Zo hebben we white wash vloeren, maar ook donkerbruine vloeren.

Het is goed mogelijk om dit vloertype te leggen in uw huis. Denk bijvoorbeeld aan de woonkamer, slaapkamer, keuken of hal. Uiteraard is het ook mogelijk om te combineren met verschillende vloersoorten. We kunnen ons bijvoorbeeld goed voorstellen dat de keukenvloer een andere stijl heeft dan die van de kinderkamervloer.

Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat u liever tegels dan stroken in de keuken wilt. Ook hiervoor hebben wij een oplossing: de pvc tegels.

PVC Tegels

Ter inspiratie voor onze pvc tegels zijn echte natuursteentegels en textielstructuren gebruikt. Elk design lijkt in meer of mindere mate op een echte steentegel. Bekijk ons assortiment die uiteenloopt van betonlook tot textiellook.

U kunt de pvc tegels in elke gewenste ruimte laten leggen, zoals de keuken of wc. Ook is het mogelijk om deze vloer te combineren met een strokenvloer die wij ook leveren. Eventuele plinten of strippen kunnen een compleet afgewerkte vloer creëren.

PVC visgraat

Voor de visgraat legvorm hebben we een speciaal vloertype ontworpen. Dit betreffen de pvc visgraat vloeren. Deze vloeren hebben een bescheiden afmeting van 45,7 maal 7,6 centimeter waardoor ze goed uitkomen in dit legpatroon. Uiteraard is het ook mogelijk om deze planken in andere verbanden te leggen zoals een blokverband.

Plinten

Om de vloer goed af te werken, bieden wij plinten aan. Plinten zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Zo zorgt een plint er bijvoorbeeld voor dat er geen schade aan de wanden ontstaat wanneer er iets tegenaan botst.

De plinten die Spitsvloeren aanbieden zijn in verschillende designs verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor een bij de vloer passende plint (hetzelfde design) of een afwijkend design.