• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Design stroken & Tegel PVC vloeren

In ons assortiment vindt u hoogwaardige pvc vloeren voor de zakelijke markt. Deze vloeren hebben de ultieme combinatie gevonden in eigenschappen en design. U kiest hiermee dus voor een vloer die mooi en toch functioneel is.

Algemene voordelen

Slijtvast en stootbestendig

De slijtlaag is 0,55 millimeter dik. Hoogwaardige pvc vloeren in de particuliere markt hebben vaak een slijtlaag van maximaal 0,30 millimeter dik. Deze laag zorgt ervoor dat de vloer lang meegaat, intensief te gebruiken is en dus goed bestand is tegen krassen en stoten.

Duurzaam en vakkundig gelegd

Ons team is gespecialiseerd in het aanbrengen van pvc vloeren. Wij verlijmen de vloerdelen met de egale ondervloer. Dit doen wij zo strak en stevig mogelijk voor het beste resultaat. Elk gewenst legpatroon is tevens mogelijk.

Bijpassende en sfeervolle designs

In uw bedrijfsruimte(s) komt een representatieve vloer te liggen die de identiteit van het bedrijf zoveel mogelijk uitdraagt. Voor bijna elke toepassing is wel een geschikt design bij ons te vinden. Van rustig tot druk en van vintage tot modern.

Combinatie met vloerverwarming

Pvc leent zich uitermate om te combineren met vloerverwarming. Daarnaast voelt het pvc van zichzelf al lekker warm aan.

Geluiddempend

Het geluidsisolerende effect van de vloer zorgt voor minder lawaai in de ruimte en het gebouw. Geluiden worden beter opgenomen en minder weerkaatst.

Geen paniek bij schade

Is er een ongeluk op de vloer gebeurt, waarbij de vloer beschadigd is? Treur dan niet, een plank of tegel is zo vervangen.

Hygiënisch

Pvc heeft een dikkere structuur dan de meeste vloermaterialen zoals hout en tapijt. Hierdoor is er minder kans op verontreiniging en is de vloer gemakkelijk schoon te maken en houden.

PVC Laminaat

De mogelijkheden met betrekking tot onze pvc laminaatvloeren zijn zeer veelzijdig. Door samenhang van de diverse designs met de hoge kwaliteit is deze vloer inzetbaar in de meest uiteenlopende bedrijven. Zo bieden wij verschillende stijlen en kleuren aan. Van een moderne versleten look tot een karakteristieke, niet van echt te onderscheiden wengéplank.

Ook voor tegelvloeren kunt u bij ons terecht. Dit betreffen tegels van pvc met hetzelfde uiterlijk als steenlook tegels of een aftakking daarvan. Lees hierover meer onder ‘pvc tegels’.

PVC Tegels

Een tegelvloer wordt vaak ingezet als badkamer-, keuken-, of wc vloer, maar kan ook prima ingezet worden als vloer bij een receptie of vergaderruimte. Ons assortiment strekt van kleine tot grote tegels en van witte tot zwarte tegels. De mogelijkheden zijn bijna oneindig.

Wat meetelt bij een tegelvloer is de uitstraling die hij doet overkomen. Een tegelvloer kan bijvoorbeeld steriel en formeel overkomen, maar ook gezellig en informeel. De toepassing en uw smaak zijn daarom erg van belang om tot een geschikte tegelvloer te komen.

PVC Visgraat

Naast de pvc laminaat en tegelvloeren hebben wij ook een lijn die speciaal is gemaakt voor een bepaald legpatroon: de pvc visgraatvloer. Dit is een vloertype die bestaat uit plankjes van 45,7 centimeter bij 7,6 centimeter. Met deze afmeting komt het legverband nog beter tot uiting. Uiteraard is het ook mogelijk om deze korte variant te leggen in andere legpatronen.

Plinten